Trainen met een trainingshalsband

Uw hond trainen met een trainingshalsband, moet goed en positief aangeleerd worden. Het is belangrijk om te weten wat is een trainingshalsband en hoe een trainigshalsband werkt. Wij van Hondentraining De Brave Hond begeleiden u daar graag bij. De trainingshalsband dient altijd geassocieerd te worden met positiviteit.

Tijdens het gebruik van een trainingshalsband dient er ook altijd beloont te worden, door middel van iets lekkers of met uw stem.
Goed advies en begeleiding bij een trainingshalsband is van essentieel belang.

Bij onze eerste afspraak (duurt ongeveer 90 min) bespreken we eerst het probleem wat u heeft met uw hond en waarvoor u de trainingshalsband wilt gaan gebruiken. Wij observeren uw hond tijdens het probleemgedrag en geven uitleg over de trainingshalsband. Tevens leggen we u uit hoe de trainingshalsband werkt bij uw hond.

Mochten wij besluiten dat uw hond geschikt is voor een trainingshalsband, dan krijgt u van ons eerst een dummy mee naar huis. Deze dient u bij elke uitlaatbeurt om te doen bij uw hond. Dit zodat uw hond zodra we gaan werken met de echte trainingshalsband, niet gelijk de link leg tussen de trainingshalsband en de correctie. Dit om te voorkomen dat uw hond alleen naar uw luistert als hij de trainingshalsband om heeft!

Na ongeveer 2 weken maken we opnieuw een afspraak om dan te gaan werken met de trainingshalsband. De tweede afspraak duurt ongeveer een uur en de kosten hiervoor zijn €90,00,-. Afhankelijk van het probleem gaan we bekijken of we dit bij u thuis doen of op locatie zoals het bos.

  • Wat: Trainen met een trainingshalsband
  • Waar: Bij u thuis of op locatie
  • Wanneer: Data in overleg
  • Duur: 1,5 uur
  • Prijs: €135,00,-

Een trainingshalsband is niet geschikt voor iedere hond!
Neem voor advies en begeleiding contact met ons op.

Dobermann Sepp (1,5 jaar) heeft zijn eerste training gehad. De eigenaren waren de wanhoop nabij, ze hebben Sepp 3 weken geleden overgenomen. Maar ze wisten niet dat Sepp blaffend op fietsers/joggers en honden afging, hierdoor kon hij ook niet loslopen.
Maar wat ben ik trots op de eigenaren, dat ze dit resultaat al bereikt hebben binnen een week.
Sepp heeft een tweede kans gekregen en de eigenaren kunnen nu met een gerust hart heerlijke wandelingen gaan maken met Sepp.