Voorstellen

Mijn naam is Angelique en ben ontzettend gek op honden. Ik heb zelf 4 Siberische husky’s en 4 Dobermanns gehad, op het moment hebben wij zelf een Dobermann.

Na jaren langen ervaring met het werken met honden, kom je erachter dat iedere hond een andere aanpak nodig heeft. Ook heb ik ervaren met mijn eigen hond (Dobermann),  dat er weinig professionals zijn met de deskundigheid over hondengedrag en het ombuigen van probleemgedrag naar gedrag dat je weer lekker samen met je hond leuke boswandelingen kan maken, zonder dat je hond vecht met andere honden, achter fietsers aangaat, blaft naar wandelaars of zelfs dat deed mijn hond, alles achterna zitten wat dan ook maar enigszins beweegt en dan ook daadwerkelijk willen bijten.

Ik ben toen begonnen om me eigen in te lezen in hondengedrag en ben cursussen gaan volgen. Ben de opleiding Algemene Vorming en Omgang Hond van de Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Honden Opvoeding en Opleiding gaan volgen. Tevens ben ik werkzaam geweest als instructeur op verschillende hondenscholen, waar ik enorm veel heb geleert over honden en hun gedrag en over de lichaamstaal van de hond.

Daarnaast ben ik verder gegaan met het trainen van mijn eigen hond die enorme gedragsproblemen had. Door eigen ervaringen leer je het meest over honden en hun gedrag. Het gedrag van mijn hond heb ik kunnen ombuigen naar een leuke en gezellige huishond, waarmee we weer heerlijk naar het bos konden gaan.

Door vele ervaringen met klanten, heb ik ervaren dat mensen graag advies willen over het trainen en het gedrag van hun hond. Daarom  wil ik graag met mijn kennis en mijn visie over hondengedrag en hondentrainingen, gedragsadvies op maat gaan geven!

Neem snel een kijkje op de site, zodat wij u kunnen helpen weer een goede relatie te krijgen met uw hond, met wederzijds respect, maar vooral KENNIS!