Veel gestelde vragen……..

 

 • Is mijn hond niet te oud voor gedragstherapie ?
  Uw hond is nooit te oud om te leren, het resultaat van de gedragstherapie is met name afhankelijk van het (probleem)gedrag, het karakter en hoelang het probleemgedrag van uw hond bestaat.
 • Het gedragsprobleem van mijn hond staat niet bij het lijstje van voorbeelden. Kan ik dan wel een afspraak maken voor een consult?
  Jazeker, wij behandelen alle gedragsproblemen die bij onze honden kunnen voorkomen. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw probleem aan ons voor te leggen.
 • Komt mijn pup in de prive training wel in de gelegenheid om te socialiseren met andere honden?
  Jazeker, het socialiseren met soortgenoten en het leren van de hondentaal is zelfs één van de belangrijkste onderdelen van onze training. Uw pup wordt uiteraard de basiscommando’s aangeleerd, maar we trainen ook op locatie zoals het bos, waar ook veel andere honden aanwezig zullen zijn.
 • Wanneer kan ik met de prive puppytraining beginnen?
  Met de puppytraining kunt u al beginnen, zodra u uw pup in huis heeft. Het is mogelijk om bij ons direct starten!
 • Wie traint mijn hond?
  U traint zelf uw hond. Het is namelijk onze opzet om zelf met uw hond aan de slag te gaan onder begeleiding van ons. Soms is dat niet mogelijk of wenselijk dat u uw hond zelf traint, denk bijvoorbeeld aan uitvalgedrag.Dan is het bij ons mogelijk om uw hond intern te laten trainen. Wij doen dan de eerste fase van de training voor u, dan komt de tweede fase van de training. Dit is de fase waarin uw hond het nieuwe gedrag in de thuissituatie moet gaan toepassen. Deze tweede fase wordt alsnog door uzelf gedaan, uiteraard ondersteunen wij u daarin.
 • Als ik een afspraak wil maken/informatie wil aanvragen, hoe lang duurt het voordat ik een reactie krijg?
  Wij beantwoorden al onze mails binnen 24 uur. Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:00 uur ‘s ochtends tot 20:00 uur ‘s avonds op 06 -11 90 39 59. Mochten wij door omstandigheden, de telefoon niet kunnen beantwoorden dan bellen wij u nog dezelfde dag terug.