Opfris cursus

Uw hond weer op de rails in 5 lessen!

U heeft met uw hond toen hij/zij jong was wel een cursus gevolgd maar in de loop der tijd zijn er weer wat vervelende ongehoorzaamheden ingeslopen en/of uw commando’s worden niet zo goed meer opgevolgd.

Speciaal voor dit soort situaties bieden wij de “opfris”cursus aan!

In 5 lessen zorgen wij ervoor dat uw hond weer goed gehoorzaam en pakken we uw specifieke gehoorzaamheidsproblemen (bijvoorbeeld trekken aan de lijn, blijf oefeningen en het niet willen komen op commando) aan.

U kunt hieraan deelnemen met uw hond van elke leeftijd!

De cursus duurt 5 lessen van 60 minuten per keer+ een intake van 30 minuten en zal ingepland worden op tijden wat voor u het beste uitkomt.

Wij geven uitsluitend privé trainingen, zodat u en uw hond 100% de aandacht krijgen en zodat u snel resultaat boekt met uw hond.

Wij bieden hondentraining aan op maat!

Bij de eerste les hebben we eerst een intake van een half uur . De eerste keer dat we elkaar ontmoeten duurt  6 kwartier. Tijdens de intake bespreken we uw specifieke wensen.

De door ons aangeboden training zal volledig aangepast zijn op het niveau wat bij uw hond past. Omdat we alleen aandacht hebben voor u en uw hond zult u versteld staan hoe snel u vorderingen maakt. Mocht tussentijds de training moeten worden aangepast dan stemmen wij dit met u af. Daarna gaan we aan de slag met de  commando’s die u graag wilt opfrissen bij uw hond en hoe te werken met het belonen van uw hond.

  • Wat: “Opfris” cursus
  • Waar: Bij u thuis
  • Wanneer: Data in overleg
  • Duur: 5 lessen van 60 minuten per les+intake 30 minuten.(U heeft 3 maanden de tijd om de 5 lessen te volgen)
  • Prijs: €200,00,-