Interne hondentraining

Wat zou u graag getraind willen hebben bij uw hond?

Heeft uw hond een (gedrags)probleem of wilt u graag dat uw hond bepaalde basiscommando’s beheerst of wilt u graag dat uw hond gaat mee draaien in een roedel om zo meer te leren van andere honden of om uw hond zelfverzekerder te maken? Er is bij ons een hoop mogelijk op het gebied van hondengedrag.

Het kan natuurlijk ook zijn dat het u niet lukt om uw hond zelf te trainen of loopt u tegen verschillende (gedrags) problemen aan, en wilt u dit uithanden geven dan kunnen wij uw hond intern trainen.

Uw hond verblijft bij ons in huis en zal meedraaien met onze roedel. Tijdens deze periode wordt de hond door mij getraind en ben ik degene die contact houdt met u over de vorderingen van uw hond. In overleg met u zal er getraind worden, naar uw wensen.

Juist omdat uw hond uit zijn thuissituatie wordt gehaalt, zonder u als eigenaar staat uw hond vaak makkelijker open voor nieuw gedrag. Eens het nieuwe gedrag normaal gedrag is geworden gaan we samen met u aan de slag. Wij leggen u uit wat we hebben gedaan qua training en hoe u nu verder moet gaan met de training bij thuiskomst.

Een interne training duurt ongeveer tussen de twee en drie weken, dit ligt geheel aan het (probleem) gedrag, het karakter en hoelang dat het probleemgedrag van uw hond bestaat en natuurlijk wat uw wensen zijn qua training van uw hond.  Dit alles heeft invloed op de uiteindelijke resultaten en de duur van de interne training.

De interne training bestaat uit 2 fase’s:
1 fase: In deze fase trainen wij uw hond bij ons thuis.
2 fase: In de tweede fase van de training, dit is de fase waarin uw hond het nieuwe gedrag in de thuissituatie moet gaan toepassen. Deze tweede fase wordt alsnog door uzelf gedaan met ondersteuning van ons.

Als uw hond na de trainingsperiode weer naar huis gaat, volgt er nog een twee uur duurende individuele training met de eigenaar(en), zodat het aangeleerde gewenste gedrag, op dezelfde manier kan worden gecontinueerd om een zo positief mogelijk resultaat te blijven houden. Ook leert u goed te kijken naar het gedrag van uw hond, zodat u tijdig kunt ingrijpen als de hond weer dreigt terug te vallen in zijn oude gedrag.

  • Wat: Interne hondentraining
  • Waar: Bij mij thuis
  • Wanneer: Data in overleg
  • Duur: Tussen de twee en drie weken (in overleg)
  • Prijs: €700,00,- per week

De interne training kunt u ook koppelen aan een vakantieopvang.
Tijdens u vakantie verblijft u hond bij ons en wordt u hond tegelijkertijd getraind.
Neem vrijblijvend contact met ons op wat de mogelijkheden zijn.