Clickertraining

Clickertraining

Clickertraining is positief trainen?

– Clickertraining is niet simpel, wel logisch.
– Clickertraining is geen methode, de clicker is een hulpmiddel.

Wilt u graag met uw hond positief trainen, dan is de clickertraining voor u bedoelt.

Bij clickertraining wordt gewenst gedrag beloond. Ongewenst gedrag wordt niet gestraft, maar zoveel mogelijk voorkomen. Dit vraagt enige creativiteit van u.

Maar niet alleen van u, ook uw hond leert creatief te denken van clickertraining. Doordat er bij clickertraining niet met straf, dreiging of dwang wordt gewerkt, is trainen voor zowel uw hond als u een ontspannen bezigheid.

Doordat alleen gewenst gedrag beloond wordt (door middel van de click gevolgd door iets lekkers) gaat het leerproces razendsnel, een hond zal gedrag wat beloond wordt herhalen.

Ik zal u begeleiden in het werken met de clicker. U leert hoe u met behulp van de clicker met uw hond kunt communiceren.

Het is natuurlijk niet zo dat u de rest van uw leven met een clicker over straat loopt, want ook aan het afbouwen van de clicker en dus aan de beloningen wordt aandacht besteed.

Mocht u zelf al werken met de clicker, maar wilt u graag meer begeleiding en advies bij het trainen van uw hond, dan is dat bij ons ook mogelijk.

Wij geven uitsluitend privé trainingen, zodat u en uw hond 100% de aandacht krijgen en zodat u snel resultaat boekt met uw hond.

Wij bieden clickertraining aan op maat!

Bij de eerste les hebben we eerst een kennismakingssessie van een half uur . De eerste keer dat we elkaar ontmoeten duurt  1,5 uur en de kosten hiervan zijn €52,50. Tijdens de kennismakingssessie gaan we u eerst uitleggen hoe de clicker werkt en hoe we de clicker gaan aanleren bij uw hond. Mocht vervolgtraining nodig zijn, dan kun u deze aanvragen. Mocht u al met de clicker werken, dan bespreken we gelijk uw specifieke wensen en waar u naartoe wilt werken met uw hond.

De door ons aangeboden training zal volledig aangepast zijn op het niveau wat bij uw hond past. Omdat we alleen aandacht hebben voor u en uw hond zult u versteld staan hoe snel u vorderingen maakt. Mocht tussentijds de training moeten worden aangepast dan stemmen wij dit met u af. Daarna gaan we aan de slag met het traininen van uw hond met de clicker!

  • Wat: clickertraining
  • Waar: Bij u thuis
  • Wanneer: Data in overleg
  • Duur: 1 uur
  • Prijs: Consult+intake (90 min) €52,50,-
  • Vervolgtraining: (60 min) €35,00,-